Bliv stærk med storytelling

 
På dette kursus skal du arbejde med at udvikle, skærpe og udbrede din organisations kernefortælling samt diverse underfortællinger.
 
Du skal træne dit blik for, hvor og hvordan fortællinger kan folde sig ud i både den daglige kommunikation samt i krise- og forandringskommunikation – og til både interne og eksterne målgrupper og medier. På den måde bliver storytelling en metode til at styrke din organisation af både gavn og navn - og samtidig dæmme op for negativ omtale, spekulationer og mistrvisel.

Det lærer du på kurset

At spotte hvilke fortællinger og samtaler, der gør sig gældende i og uden for din organisation – positive såvel som negative
 
At støbe kuglerne til den bedste og mest holdbare fortælling - og underfortællinger
 
At bruge klassiske fortællemodeller og retoriske virkemidler til at gøre din fortælling stærk og overbevisende
 
At arbejde med dit sprog og din tale, så ’teksten’ bliver mere nærværende og troværdig
 
At udfolde din fortælling i forskellige sammenhænge til forskellige interessenter i forskellige kanaler – mundtlige som skriftlige
 
Kurset baserer sig på teori, undervisers egne erfaringer samt lærerige cases inden for storytelling og er en blanding af oplæg og øvelser med fokus på både mundligt og skriftlig formidling. Der vil være udvalgte fremlæggelser med henblik på feedback, som alle kan lære af.

 

 
 
 
Målgruppe
Kurset henvender sig til ledere samt medarbejdere, for hvem både interne og eksterne kommunikationsopgaver udgør en væsentlig del af det daglige arbejde. Det vil være en fordel med ledere- og medarbejderrepræsentanter fra forskellige hjørner af organisationen, således at fortællepotentialet hentes så mange steder fra som muligt samt efterfølgende kan bredes ud i hele organisationen.

Varighed
Kurset er skemasat til 2 dage, men kan forkortes eller forlænges efter ønske. Tid og sted bliver aftalt efter kundens ønske, men a2be kommunikation har et samarbejde med Kirstinelund Konferencecenter i Lystrup ved Aarhus, hvis det har interesse. Kurset kan gentages – med max 12 deltagere ad gangen. Der er ikke noget minimumsantal – dog vil prisen for kurset minimum svare til 4 deltagerpriser.

Pris for 2-dags kursus
6.750 kr. per deltager inkl. kursusmaterialer, lokale og forplejning.
Ved afholdelse i kursisternes egne lokaler er prisen 5.500 per deltager inkl. kursusmateriale.

de lux udgaven

Kurset kan afholdes på Karpenhøj Naturcenter, Hotel Koldingfjord eller andre kursus- og konferencesteder af tilsvarende karakter i smukke omgivelser. Programmet kan således kombineres med en overnatning og række håndplukkede og relevante oplevelser og aktiviteter, som tilfører kurset en ekstra dimension.
 
Prisen for et de lux kursus vil i udgangspunktet være en fast pris ud fra de aktiviteter, der bliver aftalt og ikke efter antal deltagere. Hvis deltagerne kommer fra forskellige virksomheder – fx via et erhvervsnetværk – kan prisen selvfølgelig blive delt efter antal deltagere.
a2be kommunikation | 8250 Egå  | Tlf.: 2891 5150