de lux kurser

de lux i mols bjerge
 
Hvorfor ikke lade sig inspirere under en smuk vandretur og senere fortælle sin drømmevision over et knitrende bål under stjernehimlen i stedet for på en flipover i et kursuslokale?

Alle a2be kommunikations kurser og workshops kan tilrettelægges som en de lux udgave, hvor læringen i kursuslokalet kombineres med øvelser og oplevelser i det fri. Formålet er at komme ud over den hæmmende comfortzone, som et traditionelt kursuslokale kan være, at aktivere kroppen og sanserne og blive fyldt op med frisk energi og nye idéer til, hvordan opgaver og udfordringer kan løses.
 

Bliv stærk med storytelling

Kurset Bliv stærk med storytelling er udviklet i en de lux udgave med Karpenhøj Naturcenter som ramme og samarbejdspartner for en eventyrlig rejse, hvor aktiviteter som bjergfortællinger, mytologisk citatjagt, vildmarksbad og Karen Blixenske lavostunder er tænkt som en del af programmet.
Det fagspecifikke mål med kurset er det samme som det mere traditionelle kursus i storytelling - nemlig at kunne se, formulere og arbejde strategisk med fortællinger til at styrke fællesforståelsen, kulturen og brandværdien i en organisation.

Programmet er ét bud blandt flere mulige og kan selvfølgelig ændres og tilpasses efter ønske.
 


LUX?

lux betyder lys, og et de lux kursus er et kursus, hvor deltagerne helt bogstaveligt kommer ud i lyset - ud i naturen. At være i naturligt lys frem for kunstigt indelys er fremmende for læring, og bliver lyset kombineret med frisk luft er det dobbelt op på energiniveauet og læringskapaciteten. 

de lux ’konceptet’ spiller selvfølgelig også på luksus, og luksussen her er bl.a. de aktiviteter, der foregår i de smukke rammer, som naturen tilbyder og de kursuselementer, hvor kroppen og flere sanser inddrages.

Se hvad a2be kommunikation i samarbejde med Karpenhøj Naturcenter ellers kan tilbyde af spændende aktiviteter, der løfter jeres dagsorden til nye højder.

Hvor og hvor længe?
Karpenhøj Naturcenter er ét af flere mulige steder, hvor de lux kurser kan afholdes.
Andre steder kan være Hotel Koldingfjord, Hindsgavl Slot eller lignende kursus- og konferencesteder af tilsvarende karakter, der understøtter oplevelser og aktiviteter, som ikke bare udvikler kommunikative kompetencer, men som samtidig styrker fællesskabet, motivationen og arbejdsglæden blandt deltagerne.
Det er oplagt at inkludere en overnatning i forbindelse med et de lux kursus, hvis kurset skal strække sig over 2 dage.
 
Pris
Prisen for et de lux kursus vil i udgangspunktet være en fast pris ud fra de aktiviteter, der bliver aftalt og ikke efter antal deltagere. Hvis deltagerne kommer fra forskellige virksomheder – fx via et erhvervsnetværk – kan prisen selvfølgelig blive delt efter antal deltagere. 
 
Kontakt

Ring eller skriv for en snak eller et møde om, hvilket kursus, der kunne være relevant for dig og din virksomhed.
a2be kommunikation | 8250 Egå  | Tlf.: 2891 5150