Et bæredygtigt brand

 
Alt og alle i en virksomhed bidrager – bevidst som ubevidst - til virksomhedens identitet og image. Gennem ord, tanker, handlinger og adfærd. Derfor er det vigtigt, at alle tages i ed og er med til at udvikle og formulere virksomhedens brand, hvis det skal være troværdigt og holdbart i længden.
 
Målet med kurset er at give både ledere og medarbejderne en forståelse for og nogle værktøjer til en grundlæggende strategi for og en løbende udvikling af virksomhedens brand og brandfortælling. Dermed trænes også deres blik for dagligt at bidrage som tydelige og værdiskabende brandambassadører for deres virksomhed.

Det lærer du på kurset

At forstå hvad organisatorisk branding er, og hvad det kræver
 
At bidrage til din organisations brand med viden, erfaringer og forståelse
 
At formulere en strategi og idéer til, hvorledes brandpotentialet kan omsættes til kommunikation på både fysiske og digitale platforme og til forskellige interessenter
 
At blive bevidst om din egen rolle og styrke dine kompetencer ift. den stadig udvikling af og arbejde med brandet
 
Kurset baserer sig på teori og undervisers egne erfaringer og cases inden for branding og storytelling og er en blanding af oplæg, kreative øvelser, feedback og diskussioner.

 

 
 
Målgruppe
Kurset henvender sig til alle i en organisation. Det kan være et miks af repræsentanter for mange forskellige medarbejdergrupper eller en bestemt gruppe ledere og/eller medarbejdere, der gerne vil bliver klogere på og bedre til at arbejde med branding på deres område.

Varighed
Kurset er skemasat til 2 dage, men kan forkortes eller forlænges efter ønske. Tid og sted bliver aftalt efter kundens ønske, men a2be kommunikation har et samarbejde med Kirstinelund Konferencecenter i Lystrup ved Aarhus, hvis det har interesse. Kurset kan gentages – med max 12 deltagere ad gangen. Der er ikke noget minimumsantal – dog vil prisen for kurset minimum svare til 4 deltagerpriser.

Pris for 2-dags kursus
6.750 kr. per deltager inkl. kursusmaterialer, lokale og forplejning.
Ved afholdelse i kursisternes egne lokaler er prisen 5.500 per deltager inkl. kursusmateriale.

de lux udgaven
Kurset kan afholdes på Karpenhøj Naturcenter, Hotel Koldingfjord eller andre kursus- og konferencesteder af tilsvarende karakter i smukke omgivelser. Programmet kan således kombineres med en overnatning og række håndplukkede og relevante oplevelser og aktiviteter, som tilfører kurset en ekstra dimension.
 
Prisen for et de lux kursus vil i udgangspunktet være en fast pris ud fra de aktiviteter, der bliver aftalt og ikke efter antal deltagere. Hvis deltagerne kommer fra forskellige virksomheder – fx via et erhvervsnetværk – kan prisen selvfølgelig blive delt efter antal deltagere.
a2be kommunikation | 8250 Egå  | Tlf.: 2891 5150