Foredrag

Jeg omsætter meget gerne min brede viden om kommunikation til inspirerende oplæg og foredrag, der tematisk kan passe ind i et kursusprogram, et netværksmøde eller en udviklingsdag.
Foredraget ’Træd i karakter med storytelling’ er således blevet til efter flere forespørgsler på oplæg om netop det emne. Med 12 års erfaring som underviser og kursusudbyder er jeg godt vant med at stå på en scene og agerer også meget gerne ordstyrer ved forskellige arrangementer.
Send mig gerne en forespørgsel på et emne, jeg enten kan holde oplæg om eller være ordstyrer for.
 

Om foredraget ’Træd i karakter med storytelling’

 

Storytelling er et relevant værktøj i mange formidlingssammenhænge.
Og det rimer særdeles smukt på strategier, visioner og projekter, hvor det handler om at komme fra a til b på en måde, der gør rejsen og ikke mindst målet vedkommende og meningsfuldt.
At træde i karakter med storytelling er også at tydeliggøre hvem man er, hvad man kommer fra, og hvorfor man gør, som man gør. Dette ’man’ kan være et enkelt individ, et team eller en hel organisation.

Foredraget deler gavmildt ud af inspirerende eksempler på gode storytellere og anbefalinger til, hvornår og hvorfor det giver særlig god mening at arbejde med storytelling. Og som guleroden over dem alle introducerer Trine Vendelboe Juul en konkret og dybdegående metode til at finde og formulere stærke og troværdige fortællinger.

Foredraget kan vare fra 45 minutter til halvanden time. Øvelser og forskellige workshopaktiviteter kan blive koblet på efter ønske.
En spændende start på dagen i Randers FC Netværksgruppe, hvor vi var 36 netværkere, som startede med et indlæg fra Kasper Enghardt Pedersen omkring det at være professionel fodboldspiller og derefter et super spændende foredrag fra Trine Vendelboe Juul om storytelling, og hvilken betydning det har for en virksomhed og for den enkelte person. Kan varmt anbefales at høre mere om.
Lars Larsen, Key Account Manager, Randers FC

Sproget skaber verden

Hvad er med til at bestemme, hvilken sprogbrug og især hvilket billedsprog vi dyrker i en given kommunikationssammenhæng? Hvordan udtrykker vi os lidenskabeligt og autentisk uden at blive patetiske, og hvordan undgår vi frem for alt at lyde som et ekko af alle andre?
 
 
'Sproget skaber verden' er ikke blot a2be kommunikations motto. Det er også titlen på et foredrag, jeg tilbyder at afholde ude på arbejdspladser, på institutioner og i organisationer, der gerne vil blive klogere på sprogets magt og indflydelse på godt og ondt, og på hvordan deres eget sprog og kommunikation kan være med til at påvirke deres omverden på en positiv måde.
Kontakt og book foredrag her

Sceneerfaring

Jeg har undervist i kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole siden 2007 og været ekstern lektor på både SDU og Aarhus Universitet samt holdt et hav af oplæg i forskellige sammenhænge.

Jeg har tidligere holdt foredrag med udgangspunkt i min debatbog ”Forstand og følelse – kulturkampen alvorligt talt” og har også erfaring med rollen som vært og samtalemoderator ved større arrangementer.
 
 
 
 
a2be kommunikation | 8250 Egå  | Tlf.: 2891 5150