Galleri Forfald og Forført

Billederne herunder er alle fra bogen Forfald og forført – retrospektive tanker over kærlighed ved første blik, som jeg udgav tilbage i 2004 i forbindelse med min fotoudstilling af selvsamme billeder.
 
Bogen rummer motiver fra mange forskellige steder og tider, men det er det samme blik, der har udvalgt dem og foreviget dem på enten den fotografiske film eller på den digitale disk. Forfaldets farver og skønhed, øjeblikkets dobbelthed af død og udødelighed samt tidens banale, men ubønhørlige bevægelse og forandring af status quo er de centrale temaer, der er på spil i fotografierne. Som en reference til den uundværlige fortælling, der binder tiden og rummet sammen - og lever videre uden for de 2 begrænsede dimensioner - indgår skriften på væggen ofte som en del af motivet.
 
Bogen består af i alt 15 billeder og 15 fortællinger. Se alle billederne herunder og få en lille bid af hver fortælling.
 
Hele bogen kan købes direkte gennem mig til en pris af 250 kr. inkl. porto Se råopsætning på hele bogen her. Det er også muligt at købe et billede – som et almindeligt print, på glas, som vægtapet eller hvad der måtte være fantasi og mulighed til.

Kontakt Trine

a2be kommunikation | 8250 Egå  | Tlf.: 2891 5150