Strategiens ABC

 
Der findes næppe mange ledere og menige medarbejdere, der ikke er vant til at arbejde efter en strategi. Men når det drejer sig om kommunikation, kan ordet strategi alligevel gøre dem underligt utilpasse. Men faktisk bør der være en strategi bag hver en kommunikativ handling – selv bag en enkelt email, et møde eller en samtale.
 
På dette kursus får du svar på, hvad det overhovedet vil sige at arbejde strategisk med kommunikation, så du bliver fortrolig med og kvalificeret til selv at gå i gang med at udvikle og eksekvere små som store strategier for din kommunikation.

Det lærer du på kurset

  • At knytte forretningsstrategi og kommunikationsstrategi sammen
  • At tænke dig om og foretage grundlæggende strategiske valg i enhver kommunikationssituation – herunder modtagerforhold, emneforhold og medieforhold
  • At vælge den bedst egnede fremgangsmåde til specifikke budskaber og bestemte målgrupper
  • At formulere forskellige emner til forskellige modtagere, i forskellige medier og med forskellige formål
  • At få de små strategier til at spejle sig i den store strategi – og omvendt 
Kurset baserer sig på teori og undervisers egne erfaringer og cases inden for strategisk kommunikation og er en blanding af oplæg, analyser samt kompetenceudviklende øvelser af både mundtlig og skriftlig karakter. Der vil være udvalgte fremlæggelser med henblik på feedback, som alle kan lære af.
 
 
Målgruppe
Kurset henvender sig til alle, der gerne vil blive bedre til at udøve målrettet, relevant og virkningsfuld kommunikation – uanset om de kæmper for glade og tilfredse kunder, konstruktiv sparring med kollegaer eller øget arbejdsmotivation blandt medarbejdere.
 
Varighed
Kurset er skemasat til 2 dage, men kan forkortes eller forlænges efter ønske. Tid og sted bliver aftalt efter kundens ønske, men a2be kommunikation har et samarbejde med Kirstinelund Konferencecenter i Lystrup ved Aarhus, hvis det har interesse. Kurset kan gentages – med max 12 deltagere ad gangen. Der er ikke noget minimumsantal – dog vil prisen for kurset minimum svare til 4 deltagerpriser.

Pris for 2-dags kursus
6.750 kr. per deltager inkl. kursusmaterialer, lokale og forplejning.
Ved afholdelse i kursisternes egne lokaler er prisen 5.500 per deltager inkl. kursusmateriale.

de lux udgaven
Kurset kan afholdes på Karpenhøj Naturcenter, Hotel Koldingfjord eller andre kursus- og konferencesteder af tilsvarende karakter i smukke omgivelser. Programmet kan således kombineres med en overnatning og række håndplukkede og relevante oplevelser og aktiviteter, som tilfører kurset en ekstra dimension.

Prisen for et de lux kursus vil i udgangspunktet være en fast pris ud fra de aktiviteter, der bliver aftalt og ikke efter antal deltagere. Hvis deltagerne kommer fra forskellige virksomheder – fx via et erhvervsnetværk – kan prisen selvfølgelig blive delt efter antal deltagere.
a2be kommunikation | 8250 Egå  | Tlf.: 2891 5150