På scenen

Sproget skaber verden er a2be kommunikations motto. Det er en kendt frase i familie med Shakespeares All the World’s a stage - på samme måde som navnet a2be er i familie med Shakespeares To be or not to be. Men hvad menes der egentlig med, at sproget skaber verden? Og hvad kommer det andre end Shakespeare og a2be kommunikation ved?

Sammenhængen mellem sprog og virkelighed er afsættet for et foredrag, som a2be kommunikation tilbyder at afholde ude på arbejdspladser, på institutioner og i organisationer, der gerne vil blive klogere på sprogets magt og indflydelse på godt og ondt, og på hvordan deres eget sprog og kommunikation kan være med til at påvirke deres omverden på en positiv måde.
Jeg har undervist i kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 11 år og har også været ekstern lektor på Institut for erhvervskommunikation på Aarhus Universitet, hvor jeg underviste i storytelling.
 
Derudover har jeg holdt foredrag med udgangspunkt i min debatbog ”Forstand og følelse – kulturkampen alvorligt talt” og holdt et hav af oplæg i forskellige sammenhænge. Jeg har også erfaring med rollen som samtalemoderator og som vært ved større arrangementer – som her, hvor jeg er vært for et Røde Kors event på Godsbanen i Aarhus.
 
Book mig til et foredrag, et oplæg, som samtalemoderator, ordstyrer m.m.
 
 
Hvad er med til at bestemme, hvilken sprogbrug og især hvilket billedsprog vi dyrker i en given kommunikationssammenhæng? Hvordan udtrykker vi os lidenskabeligt og autentisk uden at blive patetiske, og hvordan undgår vi frem for alt at lyde som et ekko af alle andre?
a2be kommunikation | 8250 Egå  | Tlf.: 2891 5150