Storywalken fik os væk fra kontoret og ud under åben himmel, hvilket i sig selv var en værdifuld oplevelse. Stemningen i virksomheden var afslappet og løssluppen, og de smukke omgivelser i naturen gjorde, at alle turde åbne op og tale om udfordringer, der ellers let bliver tilbageholdt i en travl hverdag.

Det var en fantastisk ramme for dialog og samtale, hvor vi alle skulle forholde os til relevante spørgsmål om vores kulturelle fortælling, som var målet med vores storywalk.
Anne Nygaard, Business Developer hos Suncil
Lyt med på denne storywalk med 
PPR-chefen, der fortæller om inklusion
og stærke børnefællesskaber.
STORYWALK
- VEJEN TIL MENINGSFULDE FORTÆLLINGER
 
En storywalk er for ledere, projektansvarlige, teams, iværksættere, selvstændige eller enkelt individer, der har brug for at finde og kommunikere retning, formål, mening og værdi i forbindelse med fx nye strategier, visioner, projekter, drømme og idéer.
 
At vandre og bevæge sig fra a til b er en både helt enkel og ganske genial aktivitet og metode, når man skal udvikle meningsfulde fortællinger om sine visioner, strategier, drømme og projekter.

Storywalkruten ved Hald Sø og Dollerup Bakker. 
FØR DET FØRSTE SKRIDT
Skriv til trine@a2be.dk eller ring 2891 5150
Lad os mødes og tale om din eller jeres aktuelle udfordring.
Få et bud på en proces, der omfatter valg af rute samt form og indhold på oplæg og evt. workshopforløb før og efter vandreturen.
 


DOWNLOAD GRATIS E-BOG
 om storywalks for både virksomheder 
og private inklusiv eksempler på stærk storytelling. Bliv klogere på den 
dybere mening og værdi med en storywalk og se ex på et samlet
program for hhv. en kort, mellem og lang storywalkproces.
a2be kommunikation | 8250 Egå  | Tlf.: 2891 5150